Een autostoeltje bestellen

Bij het kopen van een autostoeltje voor uw kind, moet u goed letten op het harnas, dat goed moet passen rond de borst van uw kind. U moet er ook voor zorgen dat de stoelgordel is vergrendeld om per ongeluk vrijlating te voorkomen. Veel autostoelen worden geleverd met geïntegreerde lock-off systemen. Volg de instructies van de fabrikanten om een goede installatie te garanderen.

De grootte van de stoel is ook belangrijk, dus u moet rekening houden met het gewicht en de lengte van uw kind. De fabrikant vermeldt meestal de hoogte en gewichtslimiet van elk model aan de buitenkant. De meeste zuigelingen zijn bedoeld voor kinderen van minder dan 22 pond en 25 inch. Zuigzittingen moeten op de achterbank van het voertuig worden geplaatst, tegenover de achterkant. Zuigzittingen mogen nooit op de voorstoel van een voertuig worden geplaatst met een airbag aan de passagierszijde.

Sommige ouders kiezen ervoor om een autostoeltje te kopen met een verstelbaar harnas. De Uppababy Mesa -harnas is een van de meest populaire opties bij ouders, omdat het gemakkelijk kan worden aangepast om te passen bij de groeimaat van uw kind. Een ander voordeel van dit type stoel is dat het gemakkelijk te installeren is.

Zorg er bij het kopen van een autostoeltje voor dat de stoel de juiste maat is voor uw kind en de grootte van uw auto. Het kopen van een autostoeltje is een grote beslissing. Het kan het leven van uw kind redden, dus zorg ervoor dat u de juiste kiest. En vergeet niet om de stoel te gebruiken elke keer dat u rijdt.